Genusvetarna- o kejsarens nya kläder

Ledaren i dagens SvD , Ivar Arpi, 22 oktober, berättar för oss, att könen är olika.  Det är bevisat i så många sammanhang….. Därför är det inte bara att tro på överhetens och deras ”experters” för att inte tala om PK-medias påståenden och propaganda, att kön bara är en social konstruktion – kategorisering, något påhittat,  just som ”ras” och ”kön” som PK-korrekta kryptosocialisten  Heidi Avellan låter oss veta, genom att citera feministen Gloria Steinem i Sydsvenskan 21/10:

”Vi kommer aldrig att ha demokrati innan vi har demokratiska familjer och ett samhälle utan de påhittade kategorierna ras och kön. Michelle Obama kan ha förändrat historien på det mest kraftfulla sättet – genom att vara en förebild.”

Att någon alls skall behöva tala om detta för oss medborgare, att ”kön” inte bara är påhittat; tala om för oss vanliga människor, som sedan urminnes tider vetat att könen är olika, är beklämmande. Beklämmande, att

”Genusvetarna som vägrar se könet”

som ledarens rubrik lyder, har gjort sig så breda på basen av ett politiskt upphaussat Marxistiskt Utopia, att detta alls behöver nämnas i ett som man trodde upplyst och sansat samhälle.

BEKLÄMMANDE, BEKLAGLIGT – och rent förfärande, när vi tänker på de ekonomiska och mänskliga förluster som den totalitära familjepolitiken i vårt land orsakar och vars orimlighet paras ihop med andra orimligheter: genuslögner, pådyvlade ”högre värden” som ”JÄMSTÄLLDHET” och GENUSLIKHET,  BARNENS BÄSTA MM för att lättare smygas på oss vanliga medborgare och offer….

Krister Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: