Extrema Sverige – historieförfalskning och sexsyn

Historieprofessorn Dick Harrison har i dagens SvD två stora artiklar, båda med anknytning till en tveksam utveckling mot extremism i det svenska samhället. I den ena artikeln, med titeln ”Lögner är ett farligt vapen mot rasism” tar Harrison upp en historieförfalskning som tydligen begås av halvofficiella organisationer: Arvs­fonden, Interfem, RFSL Stockholm, RFSL Ungdom och Nätverket för normkritiska skolgrupper.

I den andra artikeln, med titeln ”

”Incest är inte längre vad det en gång var”

om utvecklingen i Sverige angående synen på incest, nämner professorn hur Sverige, i förhållande till andra länder, anses extremt.  I artikeln nämner professorn t ex att incest är numera mer eller mindre acceptabelt i Sverige, och giftermål mellan halvsyskon lagligt. Detta bara en av många extrema, svenska yttringar i förhållande till ”mainstream” i Europa.

Vi, som är offer för, och protesterar emot statlig styrning av våra barns vård och fostran, är väl medvetna om hur våra – föräldrars och familjers – värderingar skall ersättas med de socialistiska, varibland synen på fri sexualitet är en. Denna kommer till uttryck t ex i förskolematerial som skriften ”Barnens kärleksliv”, eller genom RFSU-upplysning i skolan, i vilken föräldrar, och ibland också den ordinarie läraren (se denna artikel) inte får insyn. Tala om politisk extremism och förakt mot några Mänskliga Rättigheter i vårt land.

Professor Harrison har många fler uppslag och jämförelser att ta fatt i runt den politiska extremismen och totalitarismen vi upplever i vårt land. Vi hoppas att han vågar – han är ju offentligt anställd, och behandlingen av obekväma professorer – som Jacob Sundberg, professor em. i Allmän Rättslära i Stockholm – kräver råg i ryggen och mycken integritet, som vi hoppas att Harrison har.

Krister Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s