Dagissystemets bedragare – och bedragna.

I DAGENS morgoneko (P1)  berättas om många bedrägliga föräldrar, som har lämnat ifrån sig sina barns vård och fostran till skyhögt subventionerade dagis o förskolor. Och så anmäler man sig för VAB-ersättning också, och får sin lön i bidrag för att man ljuger att man sköter sitt – sina – sjuka barn.  Fast, det gör man inte. I stället går man och jobbar, och får en lön till.  Eller, far man på lukrativa inköpsresor till Tyskland och tjänar ännu mera pengar – fast några råkar fastna i tullen, så några få bedragare upptäcks, och vi skattebetalare har så fått tillbaka 32 miljoner från dessa bedragare och lyxlirare som lurar både oss andra, sina barn, och all anständighet.

Vad lär vi oss av detta?  Jo så klart, att (S)ystemet med hejdlösa subventioner och bidrag och ersättningar till vissa, ohemult gynnade anpasslingar till det totalitära systemet, fjärran från marknadsekonomi och mänskliga rättigheter, är helsjukt, djupt förkastligt, ruttet och en evig skam för våra makthavare som genom åren skapat den socialistiska Utopin, och den Nya Människan.  Den nya människa, som i alarmerande hög grad visar sig vara en grov bedragare ! Och vi andra, som inte kunnat anpassa oss, vi som lämnats i misär för denna vår opasslighet, är de verkligt bedragna.

TÄNK DÅ ÄNTLIGEN OM ! – Ni makthavare!  Led systemet tillbaka mot sundare marknadsekonomi, mot subsidiarietsprincipen, mot frihet och respekt för mänskliga rättigheter. DRÖJ INTE LÄNGRE, ökande ohälsa, flyende förskolepersonal mm vittnar om att dagis och förskolor i alltför många fall är en destruktiv miljö för våra barn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s