Centern skämmer ut sig – vill skrota vårdnadsbidrag

Centern vill skrota vårdnadsbidrag

är rubriken i dagens SvD (här).   Texten fortsätter:

Centerpartiet tar nu ställning emot vårdnadsbidraget, trots att partiet gav sitt stöd för det under den borgerliga regeringstiden där Kristdemokraterna var pådrivande för det. Enligt beslutet på stämman i Falun ska det avskaffas för att det ”skapar en kvinno- och fattigdomsfälla”.

Därmed har Centerpartiet visat, att man inte tänker själva – eller inte vill låtsas om det – när man sluter igen den lilla utsmitningsglipa ur den verkliga fällan som vårdnadsbidraget har varit i vissa kommuner.   Ty den vekliga kvinnofällan – familjefällan, människofällan, barnfällan – är det socialistiska konstruktionen av skyhöga ungkarlsskatter för alla, oavsett försörjningsbörda, i kombination med skyhöga subventioner till dem, som lämnar från sig sina barns vård och fostran.

S-fällan gör, att ytterst få får en möjlighet att hålla undan sina barn från den familjenerbrytning, anknytningsförstöring och indoktrinering av våra barn som landets totalitära ”familjepolitik” innebär.

Vårdnadsbidraget har alltså varit en liten glipa ut ur denna S-fälla. Att nu Centerpartiet i förfärande oförstånd och okänsla för de många negativa effekterna av familjepolitiken (psykproblem, skolresultat, hälsa, VAB…..), säger nej til glipan och i fördummande Nyspråk benämner glipan för dess motsats – fällan själv –  är djupt generande för partiet. Centerpartiet, som vi trodde hade blivit verkligt liberalt under Annie Lööfs ledning, men nej.

Därmed är Alliansen inte längre något alternativ till S-blocket – demokratin är satt ur spel – totalitarismen i familjepolitiken har inte längre andra motståndare , och friheten inga andra försvarare än möjligen SD !?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s