Hycklarna på Sydsvenskan – om fällan för föräldrar och barn

”Hägglunds arv borta”, är titeln på dagens signerat artikel av Mats Skogkär på Sydsvenskans ledarsida:

Efter årsskiftet ryker KD:s paradnummer, det kommunala vårdnadsbidraget. I en proposition föreslår regeringen att inga nya bidrag ska kunna beviljas av kommunerna efter den siste januari 2016.

Vårdnadsbidraget blev mest av allt en kvinnofälla, inte oväntat. Att det nu försvinner är ingen större förlust.

Nähä?! – Sydsvenskan under pol. chefred Heidi Avellan har mycket ofta trumpetat ur värdet av Mänskliga Rättigheter, Människors fria val, Tolerans ….   MEN – inte när det gäller valet att själv vårda och fostra de egna barnen. Sådana människor är intet värda – de är cupcakebakande, imbecilla parasiter för Avellan. Och Skogkär. Förlusten av Mänskliga Rättigheter, fria val, tolerans etc. i svensk familjepolitik är stor. Ja oerhörd, med livsavgörande, ofta negativa konsekvenser för barn och föräldrar och deras relationer hela livet. Vårdnadsbidraget gav i vissa kommuner en möjlighet för familjer att stå emot det politiska förtrycket. Att denna möjlighet nu tas bort av den socialistiska regeringen ”är ingen större förlust” för storhycklarna på Sydvenskan.

Storhycklare och sanningsvrängare – ty vad är en fälla – för kvinnor, män och barn – om inte just det politiska tvånget i familjepolitiken. När det som Sydsvenskan, och idag Skogkär, kallar för kvinnofälla i verkligheter är en liten glipa för att slippa ut ur  den totalitära statens stora fälla för att fånga in våra barns fostran till Nya Människor i det socialistiska Utopia.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s