Frihetshoppets Alice Teoderescu i GP sommarpratar

Bland sommarpratarna i P1, har Kristina Sandberg fått uttala förståelse för hemmafrun, men särskilt utmärker sig  Göteborgspostens (GP) nyutnämnda politiska chefredaktör Alice Teodorescu (här).

På sr.se presenteras hon:

Om Alice Teodorescu

Politisk redaktör, debattör, jurist , 31 år. Född i Bukarest, Rumänien, uppvuxen i Lund, bosatt i Göteborg.

Stridbar debattör som inte söker konsensus och ny chef på Göteborgs-Postens ledar- och debattredaktion. Tar avstånd från alla former av kvotering. Intresserad av frågor om integration, individens fri- och rättigheter och (ut)bildning. Präglad av en barndom med brödköer, uniformstvång och kommunistiska poem i en värderingsstyrd familj.

Man säger det inte, på SR-Sveriges Radio. Men, hon utmärker sig för oss frihetskämpar genom att bl a ta upp den svenska familjepolitikens tvång – litet diplomatiskt, men i alla fall politiskt härligt inkorrekt, mycket logiskt och mycket principfast:  Barnets perspektiv. Barn har rätt till sina föräldrar.  skall ej bidra till att göra barn föräldralösa. Värdet av starka familjer, av goda värderingar.  Valfrihet och åsiktsfrihet. Om det bara finns en åsikt, som alla är överens om – vad händer i ett samhälle, där folk inte vågar sätta ord på sina tankar ? Tilltro till individen, håll gränsen mellan individ o stat! Har nutidens ”befrielse från familjen”  bara blivit till ett nytt förbund, fast nu med staten ?!

GP har tidigare varit en av alla dessa ”falskskyltade” tidningar,  som påståtts vara liberala, men i verkligheten har haft en rent socialistisk framtoning, eller agenda. De senaste åren har tidningen slutat lägga lock på oss, och låtit frihetskämpar och systemkritiska röster komma till tals. Genom utnämningen av Alice Teodorescu har tidningen nu blivit till ett stort hopp för oss frihetskämpar och försvarare av Mänskliga Rättigheters fria val utan diskriminering på grund av vår åsikt, subsidiaritetsprincip och marknadsekonomi.

Vi tackar Alice och gratulerar GP till att ha fått en hederligare framtoning under en liberal etikett.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s