SWEDUCATE vill exportera (s)vensk barnomsorg !??

Organisationen Sweducate  vill exportera svensk offentlig barnomsorg / förskola till utlandet.   Vi är föregångare och har mycket att erbjuda andra länder, säger man, enligt intervju i dagens P1.

Ja, kanske det.  MEN – när det gäller att exportera den TOTALITÄRA POLITISKA STYRNINGEN AV LANDETS MEDBORGARE eller den förbluffande NONCHALANSEN AV DE MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER enligt Europakonventionen, som skyddar föräldrars rätt att välja fostran av sina barn och familjens funktioner, har ni förhoppningsvis ingen framgång i utlandet.

Fast – ni i Sweducate kan ju arbeta långsiktigt, som socialdemokraterna i vårt land, för att exportera socialism med familjepolitiken som plattform. Se till, att det finns progressiva skatteskalor, se till att inflationen är kraftig och snabbt ökar skattesatserna, köra decenniers propaganda om föräldrar som okunniga och farliga för sina barn, och så sälja extern, offentlig barnomsorg till mindre än 10% av sin egen kostnad samtidigt som ni ser till, att media håller tyst om alla negativa effekter av den offentliga vård och fostran som genom denna ekonomiska styrning tvingas på föräldrar och deras barn. Barn, som indoktrineras till medgörliga vuxna i det socialistiska UTOPIA med hjälp av indoktrineringsmaterial som VÄRLDEN I FÖRSKOLAN, eller BARNENS KÄRLEKSLIV. Så blir exportprodukten riktigt (S)VENSK och riktigt nonchalant mot Mänsklig Frihet och Mänskliga Rättigheter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s