SD´S Löfven och Björklund: Ut ur barnkammaren! RÄCKER INTE !!

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraterna (SD), uppmanar i sitt Almedalstal ”Löfven och Björklund ut ur barnkammaren !! ”.   Och han säger nej till ytterligare kvotering av föräldramånader – pappamånader.  BRA !

Tidigare har SD sagt sig vilja höja Vårdnadsbidraget (från 3 000 kr/mån) till 6 000 kr/barn och månad.  BRA !

MEN, MEN Jimmie Åkesson och SD.   När ni talar i sådana termer,  accepterar ni de socialistiska problemformuleringarna.   Och ni gör alla oss besvikna, vi som hoppades, att ni skulle kunna tänka själva, inse att det vi kallar ”dagistvånget” genom en totalitär styrning som, genom extrema ungkarlsskatter i kombination med skyhöga subventioner av förskoleplatser, gör det praktiskt omöjligt att själv kunna fostra och vårda sina barn. Ni gör oss besvikna, vi som hoppades, att ni skulle kunna vara en röst för oss frihetskämpar som vet, ja vet, att föräldrar vet bättre vad som är bra för just deras barn än politikerna och deras pedagoger.

ÄNDRA GENAST ERT BUDSKAP till detta ”Löfven och Björklund !  Sluta omedelbart med den totalitära styrningen av barn och föräldrar i vårt land.  Sluta genast med att diskriminera åsikten, att det är bättre att vårda och fostra egna barn än andras !  Löfven och Björklund ! Se till att Europakonventionens artiklar om skydd för familjen och dess funktion och föräldrars rätt att välja fostran av sina barn respekteras också i Sverige !”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s