Hemmaföräldrars Nätverk och KD demonstrerar 1 maj

Nu kommer förslag som i snabb takt riskerar att drastiskt minska föräldrars valfrihet. Först ut är förslaget att ta bort vårdnadsbidraget och i pipeline sedan ligger att korta föräldraförsäkringen, minska rätten för föräldrar att skriva över dagar på varandra och ta bort möjligheten att ta ut obetalda dagar – allt för att föräldrar ska ut i arbete allt tidigare när barnen är små.

Men barn är olika och det här är inte en utveckling som gynnar barnen eller deras föräldrar. Låt föräldrar bestämma själva och stoppa politikernas klåfingrighet – de ska inte in och detaljstyra familjer.

HÄR står mera om den KD-arrangerade demonstrationen i Uppsala 1 maj

ENGLISH
Demonstration on May 1st in Uppsala against Swedish totalitarian Family Policies arranged by the Christian Democrats – KD – and the Homeworking Parents´Network.
Hemmaföräldrars nätverk har fått en inbjudan att medverka vid en demonstration för valfrihet den 1 maj och kommer att delta tillsammans med Eva Ruzs, psykolog. Nu hoppas jag att vi blir riktigt många som kommer OCH så ska det bli bli superkul att samtidigt få träffa många av er på riktigt.

Här kan du läsa mer: http://hemmaforaldrar.se/demo.pdf

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s