Kvinnor mot kvinnor

I debatten, där ibland kritik mot landets totalitära familjepolitik tillåts komma fram, händer det någon gång, att företrädarna faktiskt försöker försvara denna politik.  Då, t ex med, att kritiken bottnar i en FÖRLEGAD KVINNOSYN, som i fallet här, där s-kvinnorna skriver:

Emma Faxén, läkare och hemmafru, kritiserar oss S-kvinnor för vår kamp för att heltid ska bli norm på arbetsmarknaden.

I sin replik ger hon uttryck för en ytterst förlegad och ojämlik syn på kvinnor och män

Det är synnerligen anmärkningsvärt, att de människor, som mest föraktar och nedvärderar traditionellt kvinnoviktigt arbete med barn, hem, relationer …. är just kvinnor!  Och inte minst s-kvinnor, som i sitt avskyvärt totalitära program ”Familjen i framtiden- en socialistisk familjepolitik” (tas hem här: http://barnensratt.se/arkiv.htm#7211-1 ) framställer föräldrar som okunniga och farliga för sina barn och den traditionella mansrollen med borta-arbete alltid som modellen.

Detta oavsett vad människor själva vill och oavsett vad Europakonventionens Mänskliga Rättigheter säger om rätten till familjeliv, sina barns fostran, skyddet för sin åsikt utan diskriminering etc. Att så totalitärt som i dagens svenska familjepolitik beröva människor deras resurser, värdet av sitt arbete och därmed sitt fria val får aldrig vara MODERNT som s-kvinnorna vill inbilla oss !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s