Antiliberala Folkpartiet avskaffar lättnad i förtrycket

”Vårdnadsbidragets fall” är rubriken på dagens (3/2) SvD ledare (här) av Sanna Rayman:

Rayman är positivt till den lättnad i den politisk-ekonomiska styrningen, som vårdnadsbidraget inneburit i vissa kommuner med mänskligt styre. Dock konstaterar hon, att beloppet 3000 kr per barn och månad är så obetydligt jämfört med den oerhörda subventionen till förskolebarnen, att inte så många föräldrar har kunnat/velat välja det.  Dock är det en större %-andel invandrarfamiljer, som har accepterat den låga nivån, vilket nu är folkpartiets genomskändliga ”argument” för att nu hjälpa våra förtryckande socialister i s och mp att avskaffa denna lilla, men dock, lättnad i familjepolitikens totalitära förtryck.

Rayman slutar:

… men man skulle också kunna tänka sig att vårdnadsbidraget hade rotat sig mer om det verkligen motsvarade kostnaden för barnomsorgen och på allvar möjliggjorde valet. Det betyder inte att KD inte har rätt, det betyder bara att i konkurrensen mellan välfärdslösningar står sig vårdnadsbidraget slätt. Tyvärr!

Tyvärr, ja. Och glöm aldrig, att det är Folkpartiet (anti-liberalt !) som än en gång står för den behövliga hjälpen till socialisterna att kväsa några mänskliga rättigheter och upprätthålla en totalitär styrning, vars många negativa följder är uppenbara men sopade under mattan av landets nomenklatura i politik och media.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s