Propagandajournalisten Ingrid Runsten I HD och Sydsvenskan

Sydsvenskan 2015-01-31 Verktyg som fungerarIngrid Runsten, ledarskribent på Helsingborgs Dagblad, skriver i går i HD och i dag (31/1)  i Sydsvenskan under Signerat i den numera sammanslagna HD-Sydsvenskan. Rubriken är ”Verktyg som fungerar”. Texten handlar om JÄMSTÄLLDHET. De ”verktyg som fungerar” är enligt Runsten ”politiska medel” –  ”I sakta mak går utvecklingen  framåt, mot jämställdhet. Med politiska medel går det att sätta fart”.

I texten talar hon – på Sydsvenskans vis – om familjen, ”gifta par som ett kollektiv, inte som individer som de är”…. ”Individer gifter sig, eller gör det inte, individer blir också föräldrar.”

I även för Sydsvenskan anmärkningsvärt Marxistiskt-Engelsianska tongångar, avskaffar Runsten detta som vanliga människor kallar familj. Och med samma bestämdhet blundar hon för människors fria val, värdet av familjer, relationer, samarbete och ansvar i fostran av barnen – och för de Mänskliga Rättigheter, som enligt Europakonventionen skyddar just familjen – och de individer som tillsammans skapar sin familj, inte ett kollektiv vilket som helst – och dess funktioner i samhället.

Ingrid Runsten är känd som en propagandajournalist. Här visar hon öppet upp sin propaganda för det totalitära storebrorssamhället. Djupt antiliberalt – och i en tidning som i oslagbart hyckleri fortsätter kalla sig liberal.

Krister Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s