Skolinspektionen saknar integritet !

Förskolan Djupadal i Malmö håller på med genusindoktrinering av barnen. Har några föräldrar synpunkter på detta, skall de veta, att vi lyder under svensk lag, säger förskolepersonal enligt Lokaltidningen (se artikeln i länk nedan).

Detta föranledde frågor från oss dagistvångsmotståndare i Familjekampanjen, Barnens Rätt till Föräldrarnas Tid och Nordiska kommittén för Mänskliga Rättigheter (NKMR) till stadens förskoleledning.

Man hänvisade där till Skolverket, som hänvisade till Skolinspektionen. Som förelade Malmö, att göra en utredning och ev. vidta åtgärder. Malmö gjorde en ”utredning”, som citerade Läroplan för Förskolan, men inte med ett ord sade något om vilken ”svensk lag”, som skulle ge personalen rätt att avvisa föräldrars synpunkter. Inte konstigt, eftersom Föräldrabalken och Europakonventionen fortfarande upprätthåller Föräldraansvaret när det gäller barnens fostran.

MEN I FÖRSKOLEPRAKTIKEN, gäller alltså något annat. Man är synnerligen politiskt korrekta och sätter Läroplanen över lagen. I utredningen visar man sig inte känna till – eller bry sig om – att våra lagar och konventioner säger något annat. VÅRA LAGAR OCH KONVENTIONER OM MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER ÄR BARA EN FASAD AV ANSTÄNDIGHET MOT OMVÄRLDEN. I praktiken fortsätter indoktrineringen av våra barn med material som ”Världen i förskolan”, ”Barnens kärleksliv” och nu med genusindoktrinering, oavsett föräldrarnas synpunkter och ev. andra önskemål för sina barn.

VÅRT PÅPEKANDE, om att Malmös ”utredning” inte på någon punkt klargjorde kärnfrågan ”vilken svensk lag kan förskolepersonal ha stöd av för att tillbakavisa föräldrars synpunkter på deras barns indoktrinering i förskolan?” – eller följdfrågan ”hur kan förskolepersonal, och Malmös utredare, vara så okunniga om lagar och konventioner och deras skillnad/diskrepans mot läroplaner?”.

Detta påpekades för Skolinspektionen, som avfärdade detta med att man anser, att Malmö har uppfyllt kravet att göra en utredning.

SKOLINSPEKTIONEN VISAR SIG DÄRMED VARA EN AV DESSA INSTANSER TILL MEDBORGARNAS SKYDD SOM INTE HAR INTEGRITET OCH ANSVARSKÄNSLA MOT SINA VERKLIGA UPPDRAGSGIVARE, MEDBORGARNA I VÅRT LAND.

Alla handlingar i saken finns klart redovisade på BRTF´s hemsida  http://www.barnensratt.se/news.htm#141113-1

Krister Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s