Var står Sverigedemokraterna (SD) i familjepolitiken ?

I den broschyr som i dagarna nått Malmöhushållen, finns inte ett ord om SD´s syn på familjepolitiken.
SD har dock tidigare, genom dess lokale ledare Jörgen Grubb, meddelat oss frihetskämpar i Haro, Barnens Rätt till Föräldrarnas Tid, Hemmaföräldrar, NKMR och Familjekampanjen,  att SD är det enda oppositionspartiet mot den socialistiska tvångspolitiken i Malmö.  Detta eftersom KD inte är representerat där.

Hur är det då med SD centralt ??  Vill ni lätta på det totalitära tvång som råder, genom skatter utan hänsyn till försörjningsbördan och subventioner uppåt 150 000 kr per barn och år, som tvingar oss, att lämna ifrån oss våra barns vård och fostran?

Eller vill SD kanske rent av avskaffa detta tvång helt och hållet ?  T ex genom att avskaffa subventionerna till förskola / dagis helt, så att marknadsekonomin återställs.  Eller ge subventioner lika till alla barn, oavsett var deras omsorg sköts. Hemma eller borta ??

Har SD möjligen någon uppfattning om de Mänskliga Rättigheter som det nämnda tvånget förtrampar ?  Artikel två i första tilläggsprotokollet i Europakonventionen från 1950 ?  Skyddet för familjen och dess funktion?  Rätt till åsikt utan diskriminering på grund av denna ?

Om SD klart uttalar sig för att helt avskaffa den styrande familjepolitiken i landet, kan de räkna med röser från oss frihetskämpar. Ty frågan är långt viktigare för oss många medkämpar i de nämnda organisationerna, än de flesta andra – inklusive invandingsproblematiken. Och ingen av de andra partierna tycks bry sig längre – inte ens KD, som med sitt förslag till höjt vårdnadsbidrag bara gör ett lamt försök att mildra den totalitära styrningen i landet.

Ty – god anknytning i de tidigaste åren är ett måste för goda relationer mellan föräldrar och barn i livet.  Anknytningen och forskningen runt denna, är något vi känner inpå bara livet och inget man  kan förneka i längden.

Med vänlig hälsning
Krister Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s