Varför skall tvunget den traditionelle mannen vara dagens ideal också för kvinnor ?

Helena Granström (se tidigare blogginlägg) har fått mothugg från hela två skribenter.  I Sydsvenskan 23/7 har hon sin slutreplik.  Att få mothugg och möjlighet att få en debatt till stånd är en stor framgång för Helena och för oss alla frihetskämpar mot svensk totalitär familjepolitik.  Hur lyckades Helena med detta?   Kan det vara för att hon delvis använde Nomneklaturans ”eget språk” – detta med att  t ex tala om STRUKTURER i stället för tvång och förtryck och förakt mot några Mänskliga Rättigheter enligt Europakonventionen, som jag själv brukar göra?

Maria Timander, civilingenjör och gruppledare, skriver också i dagens Sydsvenskan med anledning av Helenas artikel.  Varför skall tvunget den traditionelle mannen vara dagens ideal också för kvinnor ? – frågar hon.  Ändå anpassar hon sig efter detta – ty det förväntas – men hon har starkare känslor åt annat håll, åt sina barn.  Tänk så mänskligt och tänk så politiskt fel i vårt omänskliga samhälle,

Politiskt fel – ty familjepolitiken definieras sedan länge av s-programmet Familjen i framtiden, från ca 1970. I s-programmet skriver man ”När det gäller den sociala, intellektuella och materiella vården (av barnen) bör ansvaret i första hand ligga på samhället”   och endast “när det gäller den emotionella vården har både familjen och samhället en stor betydelse och delat ansvar”. “Familjepolitiken är den plattform, på vilken vi skall bygga det helt socialistiska samhället”.

Föräldrar skall alltså hållas ifrån sina barn så mycket som möjligt. Och föräldrar skall göras beroende av staten och facket genom ett yrkesarbete. Arbetet med hem och egna barn görs värdelöst genom att sådant subventioneras våldsamt i politiska institutioner. Föräldrar, som inte anpassar sig till systemet döms till misär, som nationalekonomen och professorn Bo Södersten skrev i Sydsvenskan i november 1996.  Propagandan för att skyla över familjepolitikens konflikt med några mänskliga rättigheter har uppfunnit några ännu högre värden, som JÄMSTÄLLDHET, GENUS, BARNS BÄSTA etc

Där har du svaret Maria. Var med oss i de många protestorganisationerna mot denna omänskliga familjepolitik, som jämförs med Sovjetunionen av brittiska forskaren Patricia Morgan i Family policy. Family changes. Sweden, Italy and Britain compared (CIVITAS).

Krister Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s