”Voice of Denmark” lättar på mediacensuren i Sverige

”Danmarks Röst” är ett nytt radioprogram från danska Radio24syv.  I tradition med ”Voice of America” som riktades till välindoktrinerade människor i Östländerna.

Programmet presenteras på den ”App” som kan tas hem:

”Ett dagligt debattprogram till svenskarna, om allt som de inte kan, vill eller får tala om i svenska medier.  Programmen leds av historikern och debattören Mikael Jalving, som tidigare har tampats med det svenska i boken ”Absolut Sverige – en resa i tystnadens rike””.

Sydsvenskans pol.chefred. Heidi Avellan är just en av dessa mediabossar, som ser till, att vi svenskar, läsare av Sydsvenskan inte kan, eller får tala om vissa saker i sitt media, i sin Sydsvenskan.  Eller ser till, att tidningens reportrar inte får göra det. Saker som t ex den politiska styrningen som orsaken till den ”desperata” bristen på förskoleplatser i Malmö, ett ämne som tagit upp spaltkilometer i tidningen utan att orsaken berörs med en rad. Eller om Avellans och Sydsvenskans hyckleri i att hylla tolerans och Mänskliga Rättigheter, samtidigt som man tar heder och ära av hemarbetande och av KD, som anser att det skall vara möjligt att vårda de egna barnen själv. För att inte tala om andra tabu-ämnen, som det oerhörda skattetrycket i vårt land (69% för en normalinkomsttagare enligt Swedbank), om kostnaderna för offentlig barnomsorg, VABbande, psykproblem, usel skolmiljö etc etc.

När Avellan så intervjuas i SR P1 den 30 juni, avfärdar hon det danska programmet som något, som endast kunde ha intresse för ”aparta” svenskar, t ex invandrarfientliga eller ”rättshaverister”.

Ja – för just sådana som vi i Familjekampanjen, Föreningen för Barnens Rätt till Föräldrarnas Tid, Haro, Hemmaföräldrar, NKMR, MRR m fl protestorganisationer mot totalitär svensk familjepolitik. Vi, som har varit avundsjuka på danskarna, som ju i radio får lov att säga, att en inbetald skattekrona bara genom rundgången reduceras till 60 öre. På danskarna, som har ett riktigt liberalt parti i sitt land. Ja – för just sådana som vi, som sparkar med armar och ben för att påpeka svensk familjepolitiks grava konflikt med Europakonventionens Mänskliga Rättigheter – och stångar oss blodiga mot det media-tabu i Sverige, som inte tillåter att detta påpekas. Vi, som därmed är rättshaverister – i vårt eget land, där inte bara rätten, utan också friheten och pressens viktiga uppgift som maktens granskare har havererat. Vi har intresse, av att det åtminstone i vårt grannland kan nämnas sådant i vårt land, som gjort oss f d fria medborgare till kuschade, välindoktrinerade undersåtar.

Välkommen ”Danmarks Röst” – det finns mycket och många svenska tabun att ta upp i programmet !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s