Sydsvenskans svek mot barn, föräldrar, demokrati ….

Och i dagens Sydsvenskan (4/4 2014) skriver man om allvarliga risker för barns psykiska hälsa av de alltför stora förskolegruppena i den ”desperata” staden Malmö. MBilden, inte ens nu, antyder man – tidningen –  att det kunde finnas en enkel lösning:  Mildra det totalitära tvånget på föräldrar att lämna sina barn till offentlig uppfostran !  T ex genom ett vårdnadsbidrag till att börja med.  Och så klart lika subventioner till alla. Och skatt med hänsyn till försörjningsbördan.

Detta kommer ju, förr eller senare.  När Nomenklaturan i politik och media inte längre lyckas dölja alla negativa följder av dagistvånget. När politikerna  inte  längre kan tvinga barn till hälsoriskabla storgrupper då antibiotikaresistensen är genomgripande. När vi har XDR TB eller Ebola eller andra obotliga, smittsamma sjukdomar här.

Lätta på det totalitära förtrycket nu, så blir det inte så svårt om ett antal år – och SYDSVENSKAN, PÅTALA DETTA FÖR VÅRA ANSVARSLÖSA POLITIKER. Eller låt åtminstone oss andra få plats i er tidning att göra det !

Krister Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s