Pedagog om svensk förskola – myt att barnen mår bra där

David Frosthagen skriver på Föräldraupprorets Facebooksida (här): 

 Jag har jobbat som pedagog i 18 år och är även förälder. Dessutom är jag uppvuxen utomlands och det är en myt/skröna och säga att svenska barn mår bra i våra förskolor. Visst behövs det pedagoger men en pedagog kan aldrig aldrig ersätta en förälder. Det sämsta som skulle kunna hända våra barn är om socialister och kommunister kommer till makten. Vi pedagoger får allt mer verktyg i våra händer, i vissa fall kan man kalla det för indoktrinering. Som pedagog och förälder undrar jag hur lite föräldrar egentligen har att säga till om i dagens Sverige.

Annonser

2 responses to “Pedagog om svensk förskola – myt att barnen mår bra där

  1. Föräldrar vågar eller orkar inte ha synpunkter, barnen är hos proffs? Man är så glad att ha fått plats åt sitt/sina barn och det måste ju vara bra eller?

  2. Ett resultat av intensiv propaganda under decennier i vårt land. Se t ex s-programskriften ”Familjen i framtiden – en socialistisk familjepolitik”, från ca 1970. I detta program visas klart, i text och bilder, att föräldrar är okunniga och t o m farliga för sina barn. Och om vikten av PEDAGOGIKEN i förskolan är det väl ingen förälder som har undgått att höra.

    Det är rätt fascinerande, skrämmande, att ha följt utvecklingen och kunnat inse, hur synnerligen lättmanipulerad en folkmassa – ett helt folk – är, hur lätt man faller till föga under Storebrors propåer. Och här lätt det tycks vara för många, att bli Storebrors handgångna illgärningsmän i vårt land – som t ex kommunalrådet Cecilia Fors i Uppsala, som, trots att offren för Storebrors förtryck tvingats gå i exil för sina åsikter om hemskolning, av kommunalrådet Fors åläggs böter om 100 000 kronor för att ha envisats med en mänsklig rättighet, som Storebror avsaffat i vårt land (se http://www.rohus.nu).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s