Johannes Forssberg – kryptosocialist i Expressen

KD har kommit med ett ynka förslag – föräldrar skall kunna få lägre dagisavgift genom att stämpla in och ut på dagis och därmed visa, att man inte utnyttjar verksamheten fullt ut.

Detta kommenteras av Johannes  Forssberg i en anmärkningsvärt onyanserad och falsk ledare i  Expressen (här). KD påminner om Leninister, skriver han – precis som om inte en enda läsare skulle känna till bakgrunden i Marx och Engels till dagens familjepolitiska tvångssystem för att bryta ner familjen och anknytningen föräldrar-barn.

Och så skriver han, att föräldrar vill ha tvångssystemet – och hänvisar till SCB när det gäller det usla stödet för KD.

Och därmed förvillar han och döljer det stora antal TEMO, IMU, SIFO, SOM etc. undersökningar genom åren, som visar att en klar majoritet av de tillfrågade vill ha lättnader i dagens totalitära, familjenerbrytande, system. Senast var det Föräldraliv.se som pekade på hur många unga kvinnor som ville vara hemmaarbetande med sina barn om de hade kunnat.

Och så förhånar han KD-folkets korrekta påpekande om den intensiva propagandan under decennier, som gått ut på att utmåla föräldrar som otillräckliga för sina barns vård och fostran – t o m farliga för sina barn, vilket så klart antyds i text och bild i s-programmet Familjen i framtiden – en socialistisk familjepolitik.

Johannes Forssberg har med denna ledare visat sig vara en Kryptosocialist – en socialist som under falsk flagg (liberala Expressen) i kommunistisk stil utelämnar, ljuger och förvränger i syfte att propagera för socialism och den ofrihet och förtrampande av mänskliga rättigheter den för med sig – i synnerhet i (s)vensk familjepolitik – som ju är dess motsats, en politik för att bryta ner familjen och dess funktioner.

Krister Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s