Familjepolitiken gör barnen psykiskt sjuka

Läkaren och professorn Annica Dahlström skriver tillsammans med Christian Sörlie Ekström ännu en alarmerande artikel i GP (här). Artikeln bekräftar det intryck vi gamla föräldrar som upplevt utvecklingen i vårt land så tydligt har sett omkring oss.

Utdrag ur texten:

Självmord, suicidförsök, depression och konsumtion av psykofarmaka har bland unga kvinnor ökat med upp till 400 procent under de senaste tio åren. (Kanske det hänger ihop med att alla barn förväntas bete sig som pojkar?)

och

Dessutom har de levt i ett samhälle som inbillar oss att män och kvinnor är likadana och har identiska förutsättningar att ta hand om barn, utan hänsyn till egna val. Det är först nu vi kan se hur den generation mår som fått ta konsekvenserna av det svenska experimentet.

vidare

Tolv månader är den känsligaste åldern ur ett anknytningsperspektiv och då sätter vi barnen i förskola i Sverige. Skador i anknytnings-processen är ofta irreparabla och resulterar i oro, ångest och depression. Just vad våra ungdomar lider av i dag.

och

Det finns stora skillnader i hjärnan mellan medelmän och medelkvinnor. Naturligtvis finns avvikelser i populationen i form av män med utpräglat feminina hjärnegenskaper och vice versa men statistiskt finns betydande skillnader. Olikheterna har utvecklats under evolutionen och skillnaderna fastställs före födelsen. Myten om att vi föds som neutrala varelser och att samhället tvingar in oss i identiteter som män eller kvinnor är en av de kusligaste politiska lögnerna i modern tid!

Artikeln avslutas med

Basen för den svenska statens familjemodell eroderar alltså och politiken bedrivs i strid mot våra evolutionära förutsättningar och mot barnens intressen. Den drivs helt av vuxnas snävt personliga intresse för materiell välfärd och statens behov av tillväxt. Staten har enorma och växande kostnader för psykisk ohälsa men grundorsaken vill man av kortsiktiga, nationalekonomiska orsaker inte ta i. Barn och ungdomar används som tillväxtbränsle och den politiska cynismen är total.

KOMMENTAR
Som framgår bl a av bilden intill, från Allan Carlsons bok, har detta cyniska experiment med människors liv, hälsa, frihet och ekonomi – allt i Marx och Engels efterföljd, sedan länge observerats som synnerligen alarmerande utomlands. I Sverige har den av systemet gynnade Nomenklaturan i politik och media inte släppt fram kritik, lagt locket på obehagliga fakta, eller – som säkert kommer att ske efter artikeln i GP, skickat fram andra – ofta samhällsbetalda experter – som försvarar det förtryckande, totalitära systemet och tillbakavisar alla nackdelar med det.

Brittiska forskaren och sociologen Patricia Morgan, liknar i sin bok Family policy. Family changes. Sweden, Italy and Britain compared (CIVITAS) de familjepolitiska förhållandena i vårt land vid Sovjetunionen.

ENGLISH
A very tough criticism against the cynical experiment with the political steering of parents and children and their mental health is again presented by professor Annica Dahlström in Swedish daily GP – Göteborgs Posten. The criticism appears to be very well founded in modern research on the development of children, but it will surely be countered by another state-paid expert who will be put forward by the Nomenklatura of our country to state that the policy is sooo right and that there is no risk of the mental health of our children and youngsters.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s