BARNS ANKNYTNING till sina föräldrar – villfarelsen i Sverige

ANKNYTNING

I Sverige råder en villfarelse om att det är föräldrarna, som skall anknyta till sitt nyfödda barn – inte barnet till dem!

För oss mödrar är villfarelsen totalt oförståelig. Vi har knutit an till barnet från och med elfte timmen efter vårt äggs befruktning. Vi har fött fram och fostrat nästan åtta miljarder barn, som nu lever på jorden.

Män har inte denna erfarenhet eftersom de inte har några ägg! Men det är de som befruktar.
Under hela evolutionen har män och kvinnor förberetts – genom sina föräldrar och syskon och far- och morföräldrar – att bli föräldrar.

Men, under den socialistiska eran i Sverige har våra politiker – och vi har röstat fram dem – bestämt, att vi inte längre är män och kvinnor och att barn bara är som gråstenar, som kan kastas mellan föräldrarna och anställda skötare under sin tidiga uppväxt.

Så, i Sverige lever vi nu för ”arbetslivet” – inte för att leva de liv vi fått – på ett framgångsrikt sätt.

Barn står i vägen för oss. Vi kan inte arbeta utanför hemmet, när vi skall ta hand om dem. De måste ut ur hemmet – för om vi tar hand om våra barn själva – då är det inget arbete! Barnen blir “förvärvshinder”. Det är bara utanför hemmet, som “arbete” bedrivs! Vi kvinnor är så dumma, att vi har gått på denna myt!

Tänk Er följande liknelse:
Volvo, som producerar bilar, bestämmer sig för att bilar inte längre är bilar utan båtar.

Båtar går på vattnet – inte på vägen.

Volvo bestämmer sig för att se till att så få bilar som möjligt skall köras på vägar. De får med sig staten på denna förvrängning av verkligheten. Volvo får massor av forsknings- och produktionsanslag för att bilar skall kunna fixas till så att de kan köra som båtar – alltså på vattnet.

Volvo blir mycket framgångsrikt i Sverige i sin nit att göra om bilar till båtar. Folket i Sverige litar på Volvo och staten och börjar köra sina bilar i dikena istället för på vägen.

Dikena måste byggas ut. Bilarna måste konstrueras om.

Bilarna mår sämre och sämre vid varje bilprovning.

Några enstaka svenskar börjar anklaga Volvo och påstå, att det är för att bilarna måste köras i vatten, som de mår så dåligt!

Volvo försöker att få hela världen med sig att köra bilar på vatten.

Utomlands blir det svårare – men Volvo har särskilda grupper, som försöker – genom olika slags mutor – få andra länders biltillverkare att också ta fram bilar, som går på vattnet.
Till slut frågar ett barn sin pappa, varför han vill köra sin bil i diket? De kan ju istället åka med sin båt i dikena och sälja bilen!

Eva Sternberg, Mölndal

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s