Argument mot tvånget till förskola från (s)

Roger Mogert (s) ger goda i en artikel på Newsmill (här) argument för att föräldrar inte skall tvingas lämna sina barns vård och fostran till Förskolan.

Fast – han talar bara om Scientologernas Förskola.

Men argumenten är ju precis lika – lika tunga och giltiga – för att föräldrar inte skall tvingas lämna sina barns vård och fostran till någon förskola vilken som helst.

Ty argumenten, de viktiga principerna, respekten för de mänskliga rättigheterna enligt Europakonventionen från 1950 gäller likaväl för de föräldrar som tar avstånd från scientologisk fostran av sina barn som för de föräldrar, som tar avstånd från en socialistisk fostran av sina barn i alla andra förskolor eller från att lämna ifrån sig de egna barnens vård och fostran till andra människor överhuvudtaget.

Tack för det, Roger Mogert (s) !

PS – Vem minns inte de socialistiska indoktrineringsmaterialen ”Barnens kärleksliv” eller ”Världen i förskolan” – där förskolebarn får lära sig att spionera på föräldrarnas skafferi och peka ut Gevalia som kapitalistiskt och i stället uppmanna föräldrarna att handla Africafe.

Krister Pettersson FAMILJEKAMPANJEN

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s