Nya förskoleplatser-men inte lättnad i styrningen till dem

Sydsvenskans reporter Olof Westerberg skriver 5/12 om Malmö stads jakt på nya lokaler för att hysa in Babyboomens alla barn i daghemsverksamheten. Rubriken är ”Lagar testas i jakt på förskoleplatser” – Malmös politiker vill testa alla möjligheter.

Men – inte vill socialisterna i Malmö testa möjligheten att lätta på daghemstvånget, på den ekonomiska utpressningen av de föräldrar som har en egen åsikt om vad som är god barnomsorg (t ex genom vårdnadsbidrag).

Och journalisten Westerberg skriver så klart inte heller ett enda ord om denna politikernas möjlighet. Ty, som de flesta andra journalister är Westerberg djupt indoktrinerad och/eller själv socialist, och arbetar mer eller mindre omedvetet mot det socialistiska Utopia, i vilket mänskliga rättigheter och människors frihet inte har någon plats och inte ens bör nämnas i Sydsvenskan, som inte lämnar utrymme i sina spalter åt oss kritiker av tvånget i svensk familjepolitik eller av Sydsvenskans hyckleri i detta att hylla människors fria val, men samtidigt fördöma dem som väljer fel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s