Lobbyisten Gertrud Åström – vänstersocialistpropagandist

Sydsvenskan 16 oktober innehåller det vanliga hycklandet från tidningens pol.chefred. Heidi Avellan (här) när hon igen och igen skriver ”tolerans för intolerans skall aldrig tolereras. Det är lösningen” – varvat med alla de gånger hon visar sin vanliga intolerans mot alla dem som väljer att arbeta med de egna barnen. Eller sympatiserar med KD.

Samma tidning innehåller en artikel (här) om den heliga Jämställdheten – Knappt styrfart på jämställdheten, är rubriken. I artikeln låter Sydsvenskan Gertrud Åström, ordförande i Sveriges Kvinnolobby, säga, om alla de jämställdhetsreformer som genomförts trots motstånd i opinionen – alltså odemokratiskt – särbeskattning, föräldraförsäkring, rätt till barnomsorg, abortlagstiftningen

– Det var många, som inte tyckte att de sakerna var bra, men politikerna har ändå styrt för att de har tyckt att det är viktigt för samhällets utveckling … Där har man styrt, knallhårt har man styrt. Om man har en politisk uppfattning, så måste man våga styra i den riktningen. Men man (Alliansregeringen) styr inte i jämställdhetsriktning…
Det är traditionell jämställdhetspolitik, att både kvinnor och män skall kunna arbeta och försörja sig. Samtidigt inför man vårdnadsbidraget, som i praktiken är en subventionering för att stanna hemma”

Så säger en riktigt socialistisk propagandist, som inte drar sig för vänstersocialistiska propagandalögner. Är de olika organisationerna under paraplyet Sveriges Kvinnolobby medvetna om vilken läskig vänsterpropagandist som lobbar för dem – och för vad? – Ett är säkert, hon lobbar inte för människors frihet och mänskliga rättigheter !

Krister Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s