Diskriminering p.g.a. åsikt i Sverige

Svenska Dagbladet, SvD, har idag en intervju (här) med Haro´s ordförande Madeleine Wallin. Madeleine vårdar och fostrar sin stora barnaskara själv. Det ogillas av Rebecka Edgren – ”Hemma med barnen? Bra, var det! Men jag tycker inte det ska bekostas av staten.” säger hon.

Men det är tydligen alldeles OK, att staten bekostar daghem för dem som inte är hemma och gör barnavårdandet själva !?

Vems är då statens pengar? Det är inte politikernas! Det är våra, som de kommit över genom den hårda ungkarlsbeskattning, som är resultatet av en progressiv skatteskala, en ohejdad inflation och s-kvinnornas ”kupp” som engelska Patricia Morgan skriver om. Bland annat är det den miljon kronor, som en familj tvingas betala i extraskatt för politikernas barnomsorg. Även om de sköter sina egna barns vård själva.

Lämnar man bort sina barns vård till politikerna – till staten, får man en lön till. Och subventionerad barnavård värd en tredje lön. Därmed disponerar den politiskt korrekta, anpassliga, 2-3 barnsfamiljen tre löner. Medan den hemarbetande, som gör det lika samhällsnyttiga (enl. SOU79:89) arbetet med 2-3 barns vård hemma själv, får nöja sig med en enda lön och att bli utkastad från samhällets trygghetssystem. Detta är DISKRIMINERING på grund av ÅSIKT! Något som är förbjudet enligt artikel 14 i den högtidliga Europakonventionen om de mänskliga fri- och rättigheterna, som Sverige har förbundit sig att respektera.

Och Madeleine Wallin, Haros ordförande, vårdar och fostrar 5 barn. Detta motsvarar enligt SOU 79:89 två heltidsarbeten!

Krister Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s