Kd är alldeles för mjuka i kritiken mot totalitär familjepolitik

Kd ledaren Göran Hägglund, Emma Henriksson (kd) och Mikael Oscarsson (kd) för fram modesta krav på ändring i svensk familjepolitik i SvD i dag (här). under rubriken Väljarna vill ha vårdnadsbidraget

De skriver:

”Första maj anordnar Kristdemokraterna en manifestation i Uppsala för mer självbestämmande åt Sveriges barnfamiljer. När vi gör det har vi stark uppbackning av verklighetens folk, medan oppositionen – som vill köra över svenska folket i dessa frågor – hamnat helt i otakt med sina egna sympatisörer.

En ny Sifoundersökning visar att 81 procent av väljarna säger ja till att ha kvar eller utveckla vårdnadsbidraget. Endast 8 procent av befolkningen vill avskaffa det. Dessutom vill 77 procent bibehålla eller öka nivån på vårdnadsbidraget.

Sifo kan också visa att hela 85 procent av svenska folket säger nej till mer tvångsdelning av föräldraförsäkringen, som är ytterligare en av alla de frågor där den rödgröna oppositionen vill låta politiska beslut styra enskilda människors vardag. Endast 8 procent anser att riksdagen ska lagstifta om hur många månader pappan eller mamman ska ta ut av föräldraförsäkringen. ”

vidare

”Man kan här konstatera att skillnaden mellan partierna på vänstersidan och deras sympatisörer är uppseendeväckande. Den rödgröna oppositionen går till val på en fördubbling av den kvoterade delen av föräldraförsäkringen. Det vill inte deras väljare ha! Tydligare kan knappast klyftan mellan åsiktseliten och verklighetens folk bli.

Ändå är detta bara ett första steg. Målet för de rödgröna är ett avskaffat vårdnadsbidrag och en helt tvångsdelad försäkring. Detta skulle för många barn leda till en betydligt tidigare förskoledebut än idag – mot föräldrarnas vilja. Tvång och förbud skapar inte möjligheter och frihet för familjerna. Tvärtom. ”

Därefter skriver de om socialisternas mål – vilket ju sedan länge är väl formulerat t ex i s-programskriften Familjen i framtiden. I denna text sägs också, att man inte skall ta någon hänsyn till föräldrarnas vilja och att svensk familjepolitik är den plattform på vilken det helt socialistiska samhället skall grundas.

Mot bakgrund av medborgares och föräldrars klara uttalande för mera valfrihet i ett otal undersökningar genom åren och det totalitära mål socialisterna har formulerat, är Kd på tok för spaka i sin kritik mot den svenska familjepolitikens förfärande tvång och ekonomiska styrning, i klar konflikt med flera mänskliga rättigheter !!

För att komma ifrån den skamliga totalitära styrningen av medborgarna, skall självfallet de oerhörda subventionerna till offentlig barnomsorg fördelas lika till alla barn – oavsett hur de vårdas / fostras. Skattesystemet skall naturligtvis ta hänsyn till försörjningsbördan.

Skärp äntligen kritiken mot socialister i alla partier för deras förfärande övergrepp på våra mänskliga fri- och rättigheter !!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s