Folkpartiet hycklarna !

Tobias Revenäs (FP) rycker i VLT (se nedan) ut till Yvonne Gmeiners (fp) försvar:

”Krister Petterson får gärna läsa artikeln andra stycke om att föräldrarna ska bestämma. Det innebär allt från 0 till 20 timmar. Motionen yrkar också på att tiden ska förläggas i samråd mellan föräldrar och förskola dvs ökat inflytande för föräldrarna.

Vi, Folkpartiet, lägger gärna kommunens resurser på barnen. En bra tillgång och kvalitet ska finnas på förskolor och skolor”

KOMMENTAR

Föräldrarna skall kunna bestämma – säger Tobias Revenäs (fp).

Visst låter det bra – mycket liberalt.

Fast om föräldrarna råkar ha en egen åsikt om god barnomsorg och tid för barnen, händer det, att en 2-3 barnsfamilj av politikerna görs 3-4 miljoner kr fattigare än en annan 2-3 barnsfamilj, som får subventionerna, lönen, pensionen, vab-pengarna mm under 6-8 år därför att de gör som politikerna vill. Och detta utan att den ena familjen är samhällsnyttigare än den andra, enligt SOU 79:89, civ.ekonom Petra Lantz.

Staters diskriminering på grund av medborgares åsikt är förbjudet enligt artikel 14 i Europakonventionen om de mänskliga rättigheterna.

FP, talar varmt om fritt val av livsstil, vikten av mänskliga rättigheter etc etc – men har inte ett ord att säga om den totalitära styrningen och åsiktsförföljelsen i landet – eller i Surahammar.

Fokpartiet liberalerna – jo pytt! Folkpartiet – hycklarna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s