Medias ”saxar i huvudet” om statens övergrepp på sina medborgare

Cordelia Edvardsson skriver i sin kolumn i SvD (här) ang. konstnären Lars Vilks avbildning av profeten Mohammed som rondellhund varefter svenska regeringens uppmanas att ingripa mot vad som betecknas som ett ”totalt ansvarslöst, stötande och provocerande agerande.” Så talar Makten i ett av de större muslimska länderna där man förutsätter att undersåtarna lydigt följer dess bud.

Hon fortsätter: ”I Sverige har vi en annan modell enligt vilken våra folkvalda förväntas att respektera den enskildes åsikt och yttrandefrihet. ….
I Östtyskland under DDR-tiden talade man om ”saxen i huvudet” (självcensur).

Cordelia Edvardsson tror, som många andra välindoktrinerade medborgare i vårt land, att Sverige är så mycket bättre, så mycket högre stående, så perfekt i sin moral och respekt för mänskliga rättigheter mm mm, att vi utan vidare kan avfärda andra stater för att inte respektera den enskildes åsikt och yttrandefrihet.

Men detta är HYCKLERI, ty när det gäller den totalitära svenska familjepolitiken med sitt absurda tvång genom en förödande ekonomisk styrning, finns i Sverige inte minsta respekt för den enskildes åsikt – om vad som är god barnomsorg. Genom att nu förbereda ett lagförslag, som skall kriminalisera föräldrars hemundervisning av sina barn, slår man sista spiken i kistan för några fundamentala mänskliga rättigheter – Europakonventionens artikel 8, artikel 2 i första tilläggsprotokollet och artikel 14.

Och – mediafolket – etablerade journalister o kolumnister som just Cordelia Edvardsson – har så gott som genomgående ”saxar i huvudet”. Idkar en selektiv självcensur när det gäller att absolut inte skriva om denna totalitära styrning av medborgarna och förakt för deras mänskliga rättigheter, som i vårt land utövas genom en ”familjepolitik”, som i marxistisk efterföljd borde ha ett anti- framför sig.

Krister Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s