Vittne om tvånget i Sveriges Radios program Barnen

I Sveriges Radios (SR) program Barnen 2010-03-05 med Sofia Klemming Nordensjöld handlade det om tre generationer kvinnor, som samtliga hade gått på barnstuga-dagis-förskola i samma byggnad.

Mamman med barnen i förskolan nu vittnade, som så många andra, om hur ogärna hon ville lämna ifrån sig sina barn före två-årsåldern. Hon trivdes med att vårda dem själv. Hon skulle missa mycket av barnens mest intressanta utveckling. Det kändes inte bra ….

Men, hon kunde ju inte vårda barnen själv – ingen annan gjorde det. Och hon hade intrycket, att ingen vågade vårda sina barn själva. Föräldrar har inte längre självförtroendet. De lämnar t o m bort sina barns vård, när det har kommit ett nytt syskon i hemmet.

Så är det, ja, propagandan har varit och fortsätter att vara intensiv. Föräldrar är okunniga, rentav farliga för sina barn. Och att bortavård kan ha ännu farligare aspekter, sådant får vi inte veta, ty det sopas under mattan av landets socialistiska nomenklatura i politik och media.

Krister Pettersson

Bilden nedan är från s-kvinnornas program Familjen i framtiden. Detta program är mycket tydligt i sin beskrivning av den socialistiska utopin. Familjepolitiken är den plattform, från vilken vi skall kämpa för att genomföra det helt socialistiska samhället, skriver man.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s