Louise Hallin om Kejsar Jämställdhets tunna kläder

Louise Hallin säger vid ett seminarium i Riksdagen:

– Här i riksdagshuset råder kejsarens nya kläder vad gäller synen på barnen, speciellt hos rådgivarna. Vi måste öka vanliga människors medvetande om forskningen. Det är 700 feminister mot folket. De är en sekt som står emot vanligt folk.
Hon pekar på det systemfel i samhället där moderskapet ständigt attackeras.
– Barns villkor grundar sig inte på barns behovs, utan på vuxnas. Det blir jämställdhet till varje pris på bekostnad av våra barn, säger Louise Hallin, som själv var med i kvinnorörelsen på 1960-talet och stred för såväl p-piller som dagis.
– Men det fick fel proportioner och ingen följer upp det. Varenda tonårstjej käkar p-piller i dag och små bebisar släpas till dagis, säger Louise Hallin, och menar att det är vansinnigt att sätta barn under två år på dagis.

Hennes förslag är att i stället ge de föräldrar som inte väljer dagis 12 000 kronor i månaden per barn, vilket motsvarar kostnaden för en dagisplats.
– Om man skickar spädbarn till dagis går det inte för föräldrarna att knyta an till barnet, vilket är viktigt.
– Det är absurt att mödrar ska ut i produktion efter sex månader. Det är skadligt och bara ett resultat av politiska idéer, då ekonomin styr fertiliteten i det här landet, säger hon.

Konsekvenserna av dålig anknytning möter Louise Hallin varje vecka i terapirummet.
– Det man får, eller rättare sagt inte får, fram till tre års ålder är det man tar ifrån resten av livet.
Louise Hallins budskap är enkelt – mår man dåligt som barn, är risken att må dåligt som vuxen överhängande.

– Vuxna är inte ungdomarnas ledsagare längre. I stället söker ungdomar i dag sina förebilder hos mer omogna grupper, där det är lätt att bara flyta med, säger Louise Hallin som understryker att sociala sammanbrott i familjer är oerhört kostsamt för samhället.

KOMMENTAR
Louise Hallin – klarspråkare- säger sanningar, sånt som folk i allmänhet vet och tycker. Men som förtigits, förlöjligats, diskriminerats av de många besserwissrar som befolkar landets riksdag numera och som backats upp av Nomenklaturan i våra media.

Kors i taket – kanske kan det bli vettiga diskussioner i Riksdagen när allt kommer omkring. Kanske finns det hopp för mänskliga rättigheter och sunt förnuft och mänsklighet när någon avslöjar att Kejsar Jämställdhet inte har mycket på sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s