Storebrors politiske kommissarie rycker ut – Marika Johansson

Katarina Bengtsson, med tjugo år inom barnomsorgen, sade sanningar i Sydsvenskan 22 nov. Barn har det inte bättre på dagis än hemma hos mamma/pappa, säger hon.

Som en politisk kommissarie rycker Marika Johansson ut i Sydsvenskan 24 nov: Beklämmande att skriva negativt om sin egen verksamhet. Dagis är minsann toppen. Och det dräpande argumentet: Katarina vill bara ha kvinnan tillbaka till spisen!

Därmed har Katarinas protest mot Systemet och uppmaning till föräldrar att tänka själva etiketterats som ännu ett utrop från oss många bakåtsträvare – en gammalmodig mänska som borde veta bättre än att baktala Storebrors system. En person med fel åsikt!

Och detta är förfärande vanligt i Sverige. Landets nomenklatura i politik och media är snabb med att slå ner på obekväma, felaktiga åsikter. Och detta gör man, skamlöst, med falska ”argument”. Med Storebrorsord, som KVINNOFÄLLA, JÄMSTÄLLDHET, SPISEN – för att riktigt kväsa alla som önskar valfrihet, Mänskliga Rättigheter och slut på diskrimineringen av föräldrar med fel åsikt i vårt land! Tänk själv! Ja, och särskilt på tomheten i dessa Storbrorsargument.

ENGLISH
Katarina Bengtsson, with 20 years experience from working in public childcare, tells parents to think for themselves. Public daycare is not better than at home with mom and dad.

Lika a political commissar, Marika Johansson, is published two days later.

It is regrettable to critisize the public daycare where Katarina is working. Public daycare is spotless. And… Katarina only wants women back to the stove.

So, with that the critizism is put in place as only another yell from all those many backstriving, ignorant persons who are not enlightened by the wisdom of Big Brother.

That reaction is very frequent from politicians and media people in the Nomenclatura of Sweden. But, dear parents, think for yourselves, not only of the wellbeing of your children and yourselves, but also of the emptiness of Big Brother´s false arguments.

Krister Pettersson

Annonser

2 responses to “Storebrors politiske kommissarie rycker ut – Marika Johansson

  1. Jag är så trött på dessa inkonsekventa och uttjatade argument. Spisen har ju högsta status när det gäller mästerkockai. Men att stå vid sin egen spis och laga mat till sina egna barn är det högsta previlegiet. Hur är dessa människor som nedvärderar moderskapet funtade egentligen? Ingen tvingar någon att sätta barn till världen. Men har man tagit det stora steget, så ska man också ta sitt ansvar som moder, detta livets hedersupppdrag. Men papporna då? Jo, man ska värna om äktenskapet för barnens trygghet, men det lyckas ihjälstressade dagisbarnsföräldrar dåligt med. De så kallade jämställdhetsförespråkarna härskar genom att söndra familjerna och har under alltför många årtionden skadat barnen och deras föräldrar. Barn är inga kollin, som ska lämpas av på förvaringsanstalter redan vid späd ålder. Småbarnsåren går alltför fort för att stressas bort. Samhället har inte råd med denna dyra barnomsorg – klockan måste vridas framåt och en politik som går ut på att göra de små barnen otrygga och mödrarna i förtid utslitna, måste stoppas! Mödrar, kämpa som lejoninnor för er rätt att vara mödrar på heltid under de få åren barnen behöver er!

  2. Det är trevligt för mig som man att helhjärtat kunna instämma i allt vad kvinnan Wiegert skriver i föregående kommentar.

    Det är inte männen som är kvinnornas fiender utan radikalfeministerna och fegisarna i regeringen och riksdagen, de senare eftersom de inte vågar stå emot de förras människoovänliga krav på politiska lösningar.

    Den svenska motståndsrörelsen på familjepolitikens område dräller av män som kämpar på kvinnornas sida för mindre beteendestyrande lösningar. Jag är stolt över att vara en av dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s